top of page

OUR NATURAL SKINCARE JOURNEY

Bijgewerkt op: 21 mei 2023

Jaren experimenteren leidde tot de openbaring van haar leven - Hoe natuurlijker het product, des te beter het effect op mijn huid!

De reis begon in 2004. Oprichtster Anita worstelde al jaren met haar zeer gevoelige en contact allergische huid, toen ze besloot een andere weg in te slaan. De weg van 100% natuurlijke huidverzorging. Anita realiseerde zich dat chemische producten een absolute no-no waren voor haar huid. Ze zei voorgoed vaarwel tegen parfum, parabenen en andere triggers die voor irritatie op haar huid zorgden.


Anita is inmiddels een ervaringsdeskundige in holistische huidverzorging. Ze heeft de problematiek en pijn rondom haar huid omgezet in een passie voor natuurlijke producten. Haar persoonlijke skincare journey heeft haar geïnspireerd tot het creëren van clean en luxe verzorgingsproducten, die in het bijzonder geschikt zijn voor de gevoelige huid én waarvan het resultaat direct zichtbaar is! Velen hebben de vruchten al mogen plukken van Anita’s ontdekking voor een stralende huid, en over die vruchten gesproken..THE SOLUTION ANNONA MURICATA

Annona Muricata, ook wel bekend onder de naam Zuurzak, is een tropische vrucht rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. De vrucht is buitengewoon lekker van smaak, maar heeft vooral populariteit verworven vanwege zijn natuurlijke kankerceldodende eigenschappen. Het is dan ook niet voor niets dat dit wordt van Zuid-Amerika. Annona Muricata is het stralende middelpunt van L’ANNON’s producten.


Maar wat is het effect op de huid? Horen we je denken. Zuurzak wordt niet alleen geroemd om de uitzonderlijke smaak en geneeskrachtige werking, maar ook om de exceptionele voordelen voor de huid. Zuurzak (Graviola) olie is van nature zachtaardig, rijk aan antioxidanten en anti bacteriële stoffen. De olie irriteert de huid hierdoor niet. Oftewel, het is perfect voor vrijwel ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. Man, vrouw, kids - onze producten maken geen onderscheid en zijn geschikt voor all natural beauties.


De olie brengt de huid in evenwicht, kalmeert de gevoelige huid, hydrateert de droge huid en helpt zelfs bij acne. Daarnaast levert de Graviola olie vocht, wat zorgt voor een gehydrateerde huid - hello glowy skin! Ook mensen die last hebben van een vervelende jeukende huid door eczeem of psoriasis kunnen opgelucht ademhalen. De olie bevat namelijk een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren: linolzuur en oliezuur. Beiden helpen de huid hydrateren.


En geen zorgen, je hoeft geen retourtje naar de tropen te boeken om te profiteren van de vele voordelen van deze helende vrucht. Toen Anita zich realiseerde hoe heilzaam Annona Muricata is, besloot ze dit met de wereld te delen. L’ANNON is het eerste merk in Europa dat huidverzorging introduceert met Anonna Muricata als key ingrediënt. You’re welcome.
BUT THERE
IS MORE..

Naarmate we ouder worden, wordt de huid helaas dunner. Dit komt omdat de huid minder collageen en elastine produceert. De huid wordt minder gehydrateerd, dunner en rimpels worden zichtbaar. Niets aan te doen, of toch wel?

De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten van L’ANNON zitten boordevol krachtige oxidanten en mineralen. Deze unieke blend bevat ontstekingsremmende, hydraterende en anti-aging stoffen. Ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen therapeutische werking hebben:

  • Sacha Inchi-olie

  • Baobab olie

  • Broccolizaad olie

  • Co-enzym Q10

  • Triheptanoin

  • Vitamine E


Klinisch onderbouwde ingrediënten, samengesteld om onderdeel van je dagelijks leven te worden.


VEGAN - BACK TO BASIC

Gezond voor jezelf én voor de aarde. Want inmiddels weten we dat reguliere gezichtsverzorging niet altijd even goed voor de huid en onze geliefde planeet zijn.


L’ANNON is 100% natuurlijk, biologisch, volledig vegan en cruelty-free. Geen dierenleed of chemische troep dus. Dit laatste is van groot belang gezien onze huid ons grootste orgaan is. Alles wat we op onze huid smeren wordt geabsorbeerd door onze poriën en komt zo in ons lichaam terecht. Bij L’ANNON zijn we ervan overtuigd dat moeder natuur de beste zorg biedt.


Het creëren van verantwoorde producten is een groeiend proces. En dat zit ‘m niet alleen in de keuze voor vegan ingrediënten van natuurlijk oorsprong, maar ook de partijen met wie we samenwerken. Het laboratorium Enjoy Devine Nature is hier een voorbeeld van. Dit lab deelt L’ANNON’s passie voor ambachtelijke producten met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Samen nemen we deel aan de huidverzorgings revolutie - holistische en schone producten.


WHO RUN THE WORLD?

Juist. GIRLS! L’ANNON is niet alleen opgericht door een gepassioneerde powervrouw, Anita heeft een team met ondernemende vrouwen om zich heen die haar bijstaan in haar missie om revolutionaire producten te lanceren die mensen hun natuurlijke glow teruggeven.L’ANNON’s team is toegewijd om van een gezonde stralende huid de nieuwe norm te maken. We zijn altijd bezig met innovatie, het vinden van oplossingen en het herdefiniëren van huidverzorging die past in de tijd van nu. Producten waarbij een transparant, ethisch verantwoord en ecologisch productieprocess centraal staat. Zo zijn we begonnen, and we’re not stopping anytime soon.THE HERO. THE ICON
AMBER DROPS

Na jaren onderzoek is L’ANNON geboren. Met trots introduceren wij ons eerste product: Amber Drops Hydra Locks. Luxe dag- en nacht olie, rijk aan een hoge concentratie linolzuur wat de huid ondersteunt, hydrateert en verzacht. Dermatologisch getest en uitermate geschikt voor de gevoelige huid.


Zorg goed voor jezelf en ontdek de kracht van Annona Muricata. De delicate natuurlijke geur is een waar genot voor je huid.


De Amber Drops Hydra Lock serum olie is vanaf mei 2023 exclusief te koop bij l-annon.com.


コメント