top of page

"Natuurlijk mooi ouder worden"

Bijgewerkt op: 30 apr. 2023We kunnen tegenwoordig kiezen uit verschillende producten met verscheidene actieve ingrediënten voor mooie huidverbeteringsdoeleinden. Ook kennen we de termen gezichtsverzorgingsroutine of layeren, wat niets anders is dan de juiste volgorde van verschillende producten gebruiken.


Maar klinkt dit ook bekend? Centjes neergeteld maar het product doet niet wat je verwacht. Een minder leuke scenario is een geprikkelde huid of zelfs uitslag en ben je verder van huis.Waar kan je nou het beste op letten bij het kiezen van een anti-aging product of een huidverbeteringsformule?


Bij L'ANNON™ geloven wij ' hoe natuurlijker het product, des te beter het effect op de huid'. Wij hebben ruime (gebruikers)ervaring op het gebied van gevoelige huid en ingrediënten die de huid onrustig maken. Een aantal voorbeelden van ingrediënten die de huid kunnen irriteren zijn:

-Chemische conserveringen

-Parabenen

-Parfum

-Alcohol (ethanol soorten)

-SLS (Sodium Lauryl Sulfate)

-PEG (Polyethylene Glycol)


Handige link: waar zit wat in


Collageen aanmaak

Dan praktische info. Het is geen geheim dat de collageen-aanmaak (lijmvormend eiwit in het lichaam, in dit geval de collageenvezels van de dermis - opperhuid), door ons lichaam sterk afneemt na onze 25e. En na onze 50e maakt het lichaam nagenoeg geen collageen meer aan. Collageen zorgt dus voor een gladde huidstructuur. Veel van deze eiwitten kunnen we halen uit een goed eet- en drinkpatroon. Check deze site met tips over collageeneiwitrijke voeding vitakruid.nl


Ken je de collageen drinks of shakes? Gebruik je dit? Wat vind jij ervan? Deel je mening op deze blog.


Hoe merken we de afname van collageen?

-Fijne lijntjes onder de ogen,

-Verslapping in de huidstructuur,

-Een drogere huid,

-Lichte vlekjes of huidteintverkleuring,

-In sommige gevallen zelfs een geprikkelde huid of allergievorming.


Ouder worden hoort bij een gezegend leven. Mooi oud worden - heb je ook zelf invloed op.


Wat doet Sytenol®A voor je huid?

We proberen ons huid ook zo goed mogelijk van buitenaf te verzorgen. Bakuchiol is een bewezen natuurlijke anti-aging middel. Het werkzame ingrediënt wordt verkregen uit de zaden van de Psoralea corylifolia-plant. De eerste commerciële gebruik in plaatselijke toepassingen vond plaats in 2007 toen het op de markt werd gebracht onder de handelsnaam Sytenol®A door Sytheon Ltd.


De activa is een krachtig antioxidant dat huidverkleuringen door zonneschade en milieu-invloeden zichtbaar vermindert en de huid verzacht. Het vermindert ook de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Dat is de reden dat je dit ingrediënt in steeds meer huidverzorgingsproducten ziet verschijnen.

Bakuchiol wordt in de huidverzorging gebruikt als een zachter alternatief voor retinol. Minimale toevoeging van 2% is voldoende om de effecten van de activa te merken.

Het ingrediënt biedt vergelijkbare voordelen als retinol zonder de extreme bijwerkingen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat het de werkzaamheid van retinolserums kan verhogen. Bakuchiol is 100% natuurlijk en wordt gewonnen en gezuiverd uit Babchi-zaden dat al langer wordt gebruikt in de oude traditionele Indiase Ayurveda behandelingen en Chinese geneeskunde.


Wat doet Bakuchiol (Sytenol®A)?

- Anti-aging (stimuleert collageen aanmaak)

- Kalmerend

- Talg regulerende eigenschappen

- Gunstig voor naar acne neigende huid

- Kalmeert en beschermd tegen vrije radicalen

- Verlicht huidvlekjes (stimuleert huidvernieuwing

- Ontstekingsremmend en antibacteriële eigenschappen

- Verzacht


Hoe gebruik je 'Amber Drops Hydra Lock' in je huidverzorgingsroutine?

1. Reinig je huid met een milde (gel) reiniger (2 keer per dag)

2. Exfolieer je huid 2 a 3 keer in de week zodat de dode huidcellen worden verwijderd en de

producten goed door de huid kunnen worden opgenomen (advies: avonden)

3. Masseer 3 a 4 druppels 'Amber Drops Hydra Lock' met opwaartse bewegingen over je

gelaat (advies: beste resultaat bij gebruik 2x per dag)

4. Moisturizer naar keuze en is een optie

5. SPF minimaal factor 50 (breedspectrum) tegen zonnevlekken – SP30 (breedspectrum)

biedt voldoende bescherming voor de meeste huidtypen


Waar staan wij nu?

L’ANNON™ zit momenteel in de tweede testfase van Amber Drops Hydra Lock. De resultaten zijn nu al verbluffend en overtuigend. Wij kunnen niet wachten om dit revolutionaire dag-& nacht serum olie met de wereld te delen!


Naar verwachting zullen wij Amber Drops in het 4e kwartaal van 2022 lanceren.


Early Birds

Heb jij je Pre Sale korting al aangevraagd via onze nieuwsbrief? Schrijf je in op

www.l-annon.com en wij mailen de kortingscode naar je toe zodra de lanceerdatum bekend is.


Maak een vriend(in) blij

Onlangs hebben wij een keuze in het contactformulier bijgevoegd om een vriend(in) blij te maken met een kortingscode voor Amber Drops Hydra Lock. Een cadeau krijgen is toch altijd leuk?


Comment

Vond je dit een blog met nuttige info? Laat je comment achter op de pagina. Wij vinden het altijd leuk om terug te lezen.Natuurlijke groet,

L’ANNON™


Comments