top of page

DE KRACHT VAN DE NATUUR

100% natuurlijke huidverzorging, met Annona Muricata als key ingredient.  Onze duurzame olie is rijk aan mineralen en antioxidanten die de droge en  geïrriteerde huid herstelt  en hydrateert. De krachtige formule ondersteunt het genezingsproces en voedt de huid, wat huidveroudering helpt voorkomen en zorgt voor een natural glow!

Bijzonder geschikt voor de gevoelig en rijpere huid die meer aandacht nodig heeft.

Ontwerp zonder titel.png
Anker 1
Nieuwsbrief
Annona Muricata patroon

Leer je huid kennen en ontdek welke producten bij je passen.

Welke producten passen bij jouw huidtype Ik streef ernaar om de beste producten samen te stellen die aansluiten bij de behoeften van iedere huid en in het bijzonder die meer aandacht nodig hebben. Met deze huidtest krijg je een persoonlijk inzicht en advies op maat, je weet precies welke producten het beste passen bij jouw huidtype. ​​ Toch niet helemaal?​ Binnenkort komen er nieuwe producten in het assortiment! Dus als jouw favoriet er nog niet bij zit, houd dan onze site goed in de gaten. Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverzorging. Mis geen enkele update en wie weet ontdek jij binnenkort ook jouw nieuwe favoriete product! ​

CLEAN BEAUTY

​​Wij geloven in de kracht van de natuur. L’ANNON is 100% natuurlijk, bij voorkeur biologisch, volledig vegan en cruelty-free. Geen dierenleed of chemische troep dus. Samen nemen we deel aan de huidverzorgings revolutie - holistische en schone producten.

Annona Musicata, zuurzak

100% natuurlijk

Clean beauty, Green beauty

Vegan

Vegan en dierproefvrij

Cruelty Free

 #Join the L'ANNON™ Community

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page